luni, 16 septembrie 2013

3. Autumn leaves (Manichiura cu frunze de toamna)

     Siiii...iata si a treia tema a colaborarii Autumn and Winter Nail Art Challenge. De data aceasta veti vedea un model de unghii cu frunze de toamna. 


     Sunt putin cam trista ca a venit toamna...Imi placea tare mult sa fac pozele cu unghii afara, la soare. Pozele pentru aceasta postare sunt facute in casa, cu blitz-ul, de aceea nu-s foarte reusite. Mi se intampla ca atunci cand aplic lacuri cu sclipici sa iasa pozele foarte aiurea. Exact asa s-a intamplat si de data aceasta. Sa va arat ce am folosit pentru aceasta manichiura:

  
     Am pornit de aici, aplicand oja rosie Alix Avien nr. 220, oja alba si la inelar am folosit oja Classics nr.210. Desigur ca inainte de a aplica ojele in 2 straturi, am folosit si baza Moyra.
    


     La inelar am continuat prin a crea un gradient folosind tehnica buretelului, ojele folosite fiind: rosu - Alix Avien si portocaliu - Leydi 757. Dupa aceea curatam surplusul de oja din jurul unhiei, ca asa se mai intampla cand folosim buretelul, ajunge oja si pe deget :)
     Incepem sa desenam frunzulitele folodind culori acrilice. Le-am facut cam in foarte mare graba, dar...sunt frunze, nu tre sa aiba o forma perfecta :))



     Pentru unghia de la degetul mijlociu m-am inspirat din tinuta de mai jos. Va amintiti cand va spuneam de ideea mea ca voi sa imi propuneti subiecte de postari? Deoarece nu prea am primit propuneri, am hotarat ca daca vor aparea, sa le integrez in postarile obisnuite. Si asa ajungem la Oana, ea mi-a lasat cateva idei. Am hotarat sa ma inspir din tinuta urmatoare, multumesc frumos Oana!


Sursa: www.elle.com


     Si acum ce mai ramane de facut la manichiura noastra? Desigur, trebuie sa aplicam top coat, la fel cum procedam (obligatoriu) dupa fiecare model la care am folosit acrilice. Daaar, pentru ca manichiura sa fie si putin sclipicioasa, am adaugat la unghiutele rosii lacul cu sclipici All Sun.


     Cu aceste unghiute particip la concursul organizat de Sorina, un concurs sclipicios. Daca aveti unghiile cu sclipici, nu ezitati sa participati, azi e ultima zi!

Va pup!!



36 comentarii:

Foarte frumoasa manichiura ta!
Frunzele au iesit destul de bine <3

Ma bucur mult ca te-a ajutat ideea mea. Arata foarte bine ! :)


wanna-nails.blogspot.com

imi place mult ,frumoasa maniciura realizata de tine ..mai vrem poze .

sunt tare dragute :X si imi place mult oja cu sclipici

Imi place tare mult cum arata manichiura si inspiratia e asa de colorata :) super :D

Cat de tare e manichiura si inspiratia. Arata minunat. :*

Simpatice foc, ai integrat perfect o manichiura de toamna cu propunerea facuta de una dintre cititoarele tale si a iesit ceva minunat :*

Iti multumesc, se vedea tare frumos modelul pe unghiuta...in poze nu arata foarte reusit :(
Te pup!

Ma bucur mult ca iti place, Nicoleta :*
La ce poze te referi? :D

Merciii :* din pacate nu prea vrea sa iasa in poze :))

Multumesc frumos, Macy! Apreciez comentariul tau :*

Multumesc mult, draga mea :*

Nu stiam ce sa mai fac pe langa frunzulite si mi-am adus aminte de propunerea Oanei :) initial am vrut sa fac o manichiura separata, dar e mai bine cum e acum ;))
Pupici :*

Foarte frumos ti-a iesit, in graba frunzele dar tare frumoase au iesit :)

Foarte draguta manichiura. Modelul pe care l-ai facut pe unghia degetului inelar arata foarte bine, mai ales ca e facut pe fundal in degrade :)

Arata mai reusit decat iti dai seama ! <3 Te provoc: vreau sa fac aceeasi chestie - astept eu acum o propunere de la tine, un model propus de tine pe care sa mi-l fac pe unghii. Atat de tare imi place cum ti-a iesit, incat vreau si eu... Ma ajuti ? :)


wanna-nails.blogspot.com

Dar ai folosit cateva produse, nu gluma haha :D Imi place tare mult rezultatul :*

Nu-s deloc multe, dar poate parea asa daca le aduni la un loc ;))
Te pup!

frumoase <3..... le-am facut shi eu inainte sa plec la Roma sper sa am timp sa le shi postez :)

Romaaa, ce frumos! :)
Te pup :*

ce super arata modelul de pe inelar ! imi place tare mult :*

Ma bucur ca e pe placul tau :*

superbe imi plac foarte mult mai ales inelarul te astept si pe blogul meu http://alynutanaills.blogspot.it/

Trimiteți un comentariu